2V2 fodbold - en anderledes form for fodbold

2V2 fodbold spilles i små glasbure på størrelse med en squashbane. Der spilles 2 mod 2 og her gælder det om at få scoret i modstanderens mål, samtidig med at man forsvare sit eget mål. En fantastisk sjov og anderledes måde at få trænet driblinger, afleveringer og finterne på.

Facts om standard 2V2 fodboldbaner

Størrelse: 60 kv

10 mm hærdet sikkerhedsglas med polerede kanter

Banen er udført i galvaniseret stål

24 mm kunstgræs uden fyld

18 mm stødabsorberende underlag

Banen kan opstilles inden- og udendørs

Kontakt os for mere info

Lej jeres 2V2 fodboldbaner ud, som en ekstra indtægtskilde til klubben

Det er oplagt at leje banen ud på timebasis, så det bliver en ekstra indtægtskilde for idrætshallen. Det giver også brugerne en perfekt mulighed for, at dyste mod vennerne på en alm. hverdagsaften eller til et firma- eller familie arrangement, eller hvor man ser muligheden for aktiviteten passer ind. Det kan være en udfordrende og anderledes oplevelse at spille 2V2 fodbold. Intensiteten er høj, der kommer sved på panden og samtidig er det sjovt!

2V2 fodboldbaner er også et hit i SFO'er og børnehaver

En 2V2 bane kan også være en attraktiv aktivitet for daginstitutioner og SFO'en, da banen også er ideel til andre boldspil som hockey, stikbold eller høvdingebold. For de interesserede tilskuere er det muligt at følge med i den spændende kampe fra den anden side af glasburet.

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering