A-Sport A/S

Omklædningsrum og garderoben

Omklædningsrummet er både starten og slutningen på de fleste sportsaktiviteter, og derfor er det vigtigt at skabe et godt omklædningsmiljø, så fornemmelsen af succes er på plads lige fra starten.

Hos A-Sport har vi alt i tilbehør og redskaber til omklædningrummet. Vi leverer alt fra garderobeskabe og omklædningsbænke til knagerækker i forskellige udformninger, farver og størrelser, som kan tilpasses alle rum. Omklædningsbænkene og knagerækkerne passer perfekt i skole, sportshaller og idrætsforeninger, hvor der er fokus på en kvalitet, der kan håndtere slidtage og hverdagsbrug.

Bænke fra A-Sport er den fleksible og effektive måde at få indrettet omklædningsrummet på. Vi leverer bænke efter mål, så de passer som "fod i hose" ind i rummet og de kan leveres enten som flytbare eller fastmonterede. Alle vore standard bænke er fremstillet i dobbeltlakeret fyrretræ for ekstra holdbarhed og nem vedligeholdelse. Bænkebæringerne kan leveres i 2 forskellige RAL-farver eller i varmgalvaniseret udførelse. Kanterne er afrundede for ekstra komfort og sikkerhed.

Til garderobe og omklædningsrum producerer A-Sport markedets stærkeste produkter. Vore knager er fremstillet af 10 mm epoxylakeret rundstål - udformet som sikkerhedsknager, der vender ind mod væggen. Modulsystemet gør knagerne anvendelige overalt, og kan indpasse de fleste steder. 

Ønsker I et forslag til indretning af jeres omklædningsrum, eller trænger garderoben til fornyelse, udarbejder vi gerne et forslag, og rådgiver jer i valget af knager og omklædningsbænke. Vi leverer produkter i allerhøjeste kvalitet og skræddersyer løsningen efter jeres behov. Vores mange års erfaring sikrer jer den bedste partner til at etablere en funktionel, alsidig og individuel løsning.

Kontakt jeres lokale A-Sport konsulent eller ring til os på kontoret på tlf. 9751 0717

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at klikke videre accepterer du vores brug af cookies.