Når man slår sig løs med hjul under fødderne og kører op og ned at stejle ramper, kombinerer man leg og sport på en udfoldende måde. Skaterramperne skaber et aktivt og sjovt samlingssted for børn og voksne på tværs af alder og køn.

Skaterramper og skaterudstyr til ethvert behov

Hos A-Sport har vi et stort udvalg af skaterramper i forskellige slags. Vi leverer skræddersyede løsninger som vi får til at passe til dit behov og miljø. Vi leverer også mindre projekter som er flytbare og lette at have med sig, så de kan benyttes af yngre aldersgrupper. Disse ramper kan kombineres med hinanden og derfor perfekte hvis man ønsker at skabe sit eget skatermiljø som kan opstiles forskelligt hver gang. Uanset om der er behov for store eller små skaterprojekter, står vi parate med alt hvad der måtte mangle og er altid klar med vejledning.

Kontakt os

Skaterramper og skatermiljø

Vi tilbyder skaterramper i mange forskellige former og størrelser, så der er alle muligheder for at skabe det helt rigtige skatermiljø. Skaterramperne og de tilhørende materialer fås både i træ, plast og stål - så der er noget for enhver smag. Skaterrampernes materialer er fremstillet i slidstærkt og holdbart materiale, som kan modstå konstant at være udsat for al slags vejr og vind.

Vi forhandler også alt i tilbehør til skatermiljø:

• Skateboard

• Rulleskøjter

• Løbehjul

• Beskyttelsesudstyr

Se udvalget her

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering