Mikasa Danmark

Køb klubbens volleyball udstyr direkte her!

Mikasa er et kvalitetsbrand, som igennem 100 år har været med til at præge kvaliteten af volleybolde, basketbolde, fodbolde og håndbold og haft stor fokus på at opfylde brugernes behov. Flere af Mikasa boldene er godkendt af FIVB (Det Internationale Volleyball Forbund) og bliver brugt i OL-sammenhænge og store internationale turneringer.

Mikasa teamwear

Mikasa er også kendt for deres flotte teamwear som produceres i en yderst høj kvalitet og med et super flot og funktionelt italiensk design. Vi har et godt professionelt samarbejde med flere volleyball klubber - både elite- og breddeklubber, som alle har taget godt imod Mikasa teamwear designet. Se alle vores samarbejdspartnere længere nede på siden.

Mikasa Danmark og samarbejdspartnere

Hos os har vi erfaring og ekspertise med i bagagen, som kommer alle vores samarbejdspartnere til gode. Vi udfærdiger i fællesskab en løsning, som kan indeholde både Mikasa volleybolde og Mikasa teamwear. Aftalen udfærdiges individuelt og tager udgangspunkt i jeres behov.

Vi er glade og stolte for at samarbejde med følgende klubber:

Vil du være en del af holdet? så kontakt Thomas...

Med en unik ekspertise indenfor idrætsudstyr leverer vi holdbare løsninger og rådgiver jer i materialer, design og funktionalitet. Vi er altid parate til at hjælpe jer og kommer gerne med gode råd til valg af bolde og teamwear. 
Vores produktsortiment indholder alt hvad der skal til, når det gælder udstyr til volleyball -  om det er til eliten- eller bredden. Vi har fokus på at tilbyde de bedste produkter til den bedste pris og altid yde en god service overfor vores kunder.

Har I brug for hjælp eller søger du svar på et spørgsmål så kontakt Salgschef Thomas Johansen på tlf. 30 32 10 75 eller på mail tj@a-sport.dk

OPDATERET DEN 3. SEPTEMBER 2021 AF ALLA

Mikasa er et kvalitetsbrand, som, har været med til at præge kvaliteten af volleybolde, basketbolde, fodbolde og håndbold. Køb det hele på A-Sport.dk

Når du benytter A-Sport.dk accepterer du, at vi bruger cookies til statistik, optimering, funktionalitet samt markedsføring.

Læs mere her