A-Sport A/S

SLAPPUK

Slappuk er det interaktive lege- og træningsredskab, som med lyd og lys reagerer på dine berøringer og bevægelser. Slappuk forener leg og læring med bevægelse og kan både bruges til skoleundervisning, træning i den lokale idrætsforening og til sjov derhjemme.

Slappuk er et komplet system, der indeholder alt, du skal bruge for at gøre "læring til en leg", "træningsøvlserne til sjove og pulsgivende udfordringer", og passer perferkt på praktiskt talt alle nievauer og til samtlige undervisningsfag og idrætsgrene.

Slappuk - Bevægelse i undervisningen

Slappuk, er nemt at implementere i den aktive Læring - det forener leg, læring og bevægelse. Slappuk passer perfekt ind i den daglige undervisning på praktisk talt alle niveauer og i samtlige fag. Slappuk er det interaktive læringsmiddel eller det interaktive lege- og træningsredskab, som med lyd og lys reagerer på dine berøringer og bevægelser. Slappuk kan også integreres i idrætstimer på rigtig mange måder, så bevægelse og sjov kan gå op i en højere enhed. Med systemet følger otte intelligente og trådløse spilleenheder, som kommunikerer med hinanden via tabletten, der også følger med i sættet.

Med Slappuk kan du bl.a:
•   Gøre din undervisning aktiv og involverende
•   Inkorporere bevægelse i de boglige fag på en kvalificeret måde
•   Tilgodese børnenes forskellige læringsstile

Slappuk henvender sig til to grene indenfor skoleverdenen: Den del, der hører til i klasseværelset, og den, der finder sted i idrætstimen og frikvateret, hvor eksempelvis hurtigheds- og konditionstræning er i fokus.

Kig ind på A-Sports Idébank - her ligger et helt bibliotek af øvelser til din undervisning - lige til at downloade og tage med. Her gir' vi dig vores bud på aktiviteter med Slappuk:

Slappuk - Sport og Spil

Træning behøver ikke være kedeligt! Slappuk kan integreres i idrætstimer og i idrætsforeninger på mange måder, så bevægelse og hård træning kan gå op i en højere enhed. Med Slappuk kan man tage sin træning op til et helt nyt niveau. Med systemt kan man simulere trænings situationer, som ligger meget tæt på de situationer man kommer ud for i kamp. Slappuk er et fremragende redskab til at træne "footwork" agility, fleksibiliet og koordinering og man kan lave et utal af træningsprogrammer, der blandet andet træner brugerens styrke, kondition, motorik, koordinering og reaktionsevner.

Puckene kan sættes fast på stolper og flader, der er jernholdige. Det kunne eksempelvis være på en stolpe på et håndboldmål/fodboldmål, døre eller skilte af jern. Sådan kan træningen med Slappuk tage form, så det giver mening i din idrætsforening.

Kig ind på A-Sports Idébank - her ligger et helt bibliotek af øvelser til din træning - lige til at downloade og tage med. Her gir' vi dig vores bud på øvelser til træning med Slappuk:

Slappuk - Senioridræt

Som ældre er det stadig vigtigt både at træne kondition, muskelstyrke, bevægelighed og balance. Mange af nutidens ældre er blevet langt mere bevidst om deres egen rolle i forbindelse med vedligeholdelse af egen krop. Når vi møder aktive ældre i idrætsforeningerne, i genoptræningscentre og på plejecentre, ser vi en gruppe med meget forskellige forudsætninger for idræt og bevægelse. Nogle har igennem arbejdslivet dyrket motion, og andre har aldrig dyrket motion. For at kunne tilgodese de forskellige forudsætninger, som de ældre kommer med, er Slappuk et fantastisk motiverende rekvisit. Via lys, lyd og tryk kan træningen lægge vægt på alsidighed og generel allround træning via lege, spil og socialt samvær.

Fordelene ved Slappuk til ældre:
•   Deltagerne bliver aktører, når de kan trykke, berøre, ryste eller vifte med hånd eller fod over en puck.
•   Uanset den enkelte deltagers træningstilstand og skarphed, kan alle bruge slappuk. Det er blot et spørgsmål om antal pucke, der er i spil.
•   Det sociale aspekt vokser, når deltagerne sammen venter på lysreaktion og efterfølgende motorisk-respons.
•   Aktiviteter kræver opmærksomhed og er spækket med spænding
•   Udligne forskellen mellem deltagerne. Man kan sagtens være fx to mod en og dermed få en ligeværdighed ind i spillene/legene.

Kig ind på A-Sports Idébank - her ligger et bibliotek af øvelser til ældretræning - lige til at downloade og tage med. Vi giver vores bud på øvelser til træning med Slappuk:

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at klikke videre accepterer du vores brug af cookies.