A-Sport A/S

Resultattavler - scoringstavler - kampure og digitale video display

Til sportshaller, arenaer og stadions har vi et stort udvalg i resultattavler/scoringstavler til inden- og udendørs brug.

Med et produkt fra Bodet eller Stramatel er man sikker på resultattavler, scoringstavler eller video displays, som er udført i banebrydende materialer for at sikre den allerhøjeste kvalitet. Innovation er den drivende kraft og der udvikles produkter lige fra klokke restaurering til udvikling af softwareløsninger for tidsstyring. Bodet og Stramatel er nogle af verdens førende producenter af ure og scoringstavler. Over tid er der udviklet resultattavler, der opfylder behovene hos amatørklubber og omfattende resultattavler til sportsklubber på højt plan.

Analog ure, digitale ure til idrætshallen eller skolen...
A-Sport kan levere uret til din idrætshal eller skole. Det store udvalg byder på både analog ure og digitale ure, som findes enten til udendørs eller indendørs brug. Der er et hav af størrelser og farver med mulighed for forskellige visninger og alle er med perfekt synlighed - uanset lysforholdene.

LED video display, Bande display til inden- og udendørs brug
LED skærme og LED bandedisplays er blevet et vigtigt element i arenaer, sportshaller og på stadions. De intensiverer sportbegivenheder og giver tilskuere en unik oplevelse. Levende broadcast og højdepunkter i spillet.
Vi tilbyder et komplet sortiment af produkter til LED video displays: LED skærm, Video Cube, LED Perimeter display og resultat

Har du brug for råd, vejledning eller et teknikerbesøg?
Hvis I har spørgsmål eller mangler gode råd omkring vores resultattavler, scoringstavler eller LED displays, er I altid velkommen til at kontakte Jeres lokale A-Sport konsulent - find dem her!

Når teknisk råd og vejledning fra din A-Sport konsulent ikke er nok, er det muligt at bestille et besøg af vores servicetekninker. Ring til Bente Nielsen på tlf. 96 87 58 25 - så hjælper hun dig videre.

Når du benytter A-Sport.dk accepterer du, at vi bruger cookies til statistik, optimering, funktionalitet samt markedsføring.

Læs mere her