A-Sport A/S

Padel

Padel er bare sjovt! Alle kan spille det. Det er sjovt og udfordrende lige fra starten, og det er ikke nødvendigt at være i perfekt form eller at være en dygtig ketcher spiller...

I A-Sport hjælper vi Jer med realisering af Padel projektet - med alt fra første idé til den fremtidige service af banen. Kort sagt: Vi kan være Jeres partner, i alle aspekter af projektet. Udover opførsel af selve banen, står vi gerne for anlægsarbejde og fundamentering, etablering af overdækning og vejledning til indhentning af tilladelser og ansøgning om midler. Derudover kan vi selvfølgelig også levere ketcher, bolde og andet løsudstyr.

I A-Sport har vi næsten 20 års erfaring med etablering af boldbaner. Vi har etableret og monteret over 400 multibaner i Danmark - så vi, om nogen kender til den kvalitet det kræves. Vores montører finder du alle steder i Danmark - de er hele tiden i en tæt dialog med vores projektafdeling. Det giver en stor fleksibilitet og en tæt kvalitetsstyring, i alt hvad vi monterer.

 

Overdækning til Padelbaner

Med denne type overdækning får man fordelen af, at kunne nyde solen og den friske luft eller man kan være i ly for blæst og regn på dage med mindre godt vejr.
Overdækning af padelbanen kan udføres efter ønsker og behov. Højden hvorfra tagfolie starter, og muligheden for i nogen grad, at åbne og lukke padelbanen, kan projekteres efter jeres ønsker. 
Det er muligt at overdække hver padelbane separat, og det er også en mulighed, at overdække to padelbaner under samme konstruktion.
Denne type overdækning udføres i en yderst kraftig konstruktion, og opføres som en permanent bygning. Tagfolien kan ligeledes sidestilles, med en permanent tagkonstruktion, og overholder selvfølgelig gældende brandkrav.

Tilkøbsmuligheder / anlægsarbejde for Padelbaner

Padel er kæmpestort i Spanien, og er under stærk udbredelse i hele verden. Der er ca. 3 gange mere effektiv spilletid end tennis pga. banen er kortere og banen er "pakket" ind i glasvægge. Faktisk erstatter 2 padelbaner en tennisbane. Spillet er en blanding af squash og tennis - ca. 20% squash og 80% tennis. Istedet for en tennisketcher spilles der med et padelbat, og i forhold til styrke og teknik, som bruges i tennis afhænger padel mere af reflekser, hurtig opfattelse og taktik. Derfor kan man hurtig lære spillet - uanset alder, styrke og teknik.

Padel har fantastiske fordele, som gør det unikt:
Nemmere og hurtigere at lære end nogen anden ketchersport. Det forbedrer din reaktionstid og reflekser
Det kræver mindre styrke og teknik end andre sportsgrene, hvilket gør det lettere for børn og begyndere
Padelbaner tager mindre plads end tennisbaner. 2 padelbaner kan erstatte en tennisbane
Det er en social sport, da det normalt spilles af 4 spillere
Padel har ca. 3 gange mere effektiv spilletid end tennis p.g.a. rebounds fra væggen og den mindre banestørrelse

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at klikke videre accepterer du vores brug af cookies.