A-Sport A/S

Vi leverer Padelbaner og realiserer Padel projekter i høj kvalitet

Padel er stærkt på vej til at blive en idrætsgren, som bliver blandt en af de store idrætsgrene i Danmark - både for den professionelle padel spiller og for motionister, der ønsker en sjov og anderledes måde at få motion ind i hverdagen. Det siges af Padel tennis er nemmere og hurtigere at lære end nogen anden ketcher sport, og at der er ca. 3 gange mere effektiv spilletid end tennis. Padel er en social sport, da det normalt spilles af 4 spillere pr. bane - i en idrætsforening eller ved et idrætsanlæg med flere etablerede baner ser vi "klubånden" blomstre på samme måde, som den gør i andre sociale sportsgrene som fodbold og håndbold. Flere steder ser vi at Padelbanerne lejes ud pr. timebasis og er med til at give de lokale idrætsforeninger et økonomisk tilskud. Derudover kan et Padel anlæg være med til at skabe flere medlemmer, så foreningslivet i og omkring klubberne kan bestå når udendørs og indendørssæsonen er på sit højeste.

Tekniske informationer på A-Sport Padelbaner

Padelbanerne er fremstillet i en solid konstruktion og med et æstetisk design, der oser af kvalitet, stabilitet og sikkerhed. Alt stål overholder reglerne for den europæiske standard EN 10219 og de 10 mm tykke glaspartier overholder standarderne fra den Internationale Padel Federation for hærdet glas (EN 12150). 
Som standard bruges 10 mm brudsikkert glas, men Padelbanerne kan også monteres med 12 brudsikkert glas.

Vi benytter os af et låsesystem, som kan kobles sammen med et i forvejen etableret bookingsystem. Bookingen foregår online. En kode tilsendes til ejermanden af bookingen, der dermed kan låse sig ind på padelbanen. Det er nemt og enkelt, og en løsning, som giver unikke muligheder for klubber og foreninger.

Overdækning til Padelbaner

Med en overdækket padelbane får man fordelen af, at kunne nyde solen, den friske luft og samtidig sikre at banen bliver brugt året rundt og i alt slags vejr.
Overdækning af padelbanen kan udføres efter ønsker og behov. Højden hvorfra tagfolie starter, og muligheden for i nogen grad, at åbne og lukke padelbanen, kan projekteres efter jeres ønsker. 
Det er muligt at overdække hver padelbane separat, og det er også en mulighed, at overdække to padelbaner under samme konstruktion.
Denne type overdækning udføres i en yderst kraftig konstruktion, og opføres som en permanent bygning. Tagfolien kan ligeledes sidestilles, med en permanent tagkonstruktion, og overholder selvfølgelig gældende brandkrav.

Tilkøbsmuligheder / anlægsarbejde for Padelbaner

Der er altid mulighed for at optimere padelbanen - enten ved etablering af padelprojektet eller på et senere tidspunkt . Vi tilbyder forskellige former for tilkøb til padelbaner - skulle jeres ønske ikke være nævnt - så - tag fat i os vi gir' gerne uforpligtende gode råd og vejledning.

Overdækning af padelbaner
Kraftig hærdet glaspartier i 12 mm brudsikkert glas (Banen leveres som standard med 10 mm)
Belysning af banen
Folde- eller skydedøre kan installeres
Indgravering af logo på en eller flere hjørnesøjler
Serviceaftale
Pointtavle

Vi kan stå for etablering, fundamentering og anlægsarbejde, ved opførsel af ny Padelhal

I A-Sport hjælper vi jer med realisering af Padel projektet - med alt fra den første idé til den fremtidige service af banen. Kort sagt: Vi kan være jeres partner, i alle aspekter af projektet.
Udover opførsel af selve banen kan vi står for anlægsarbejde og fundamentering, etablering af overdækning og vejledning til indehentning af tilladelser og ansøgning om midler. 
Derudover kan vi selvfølgelig også leverer ketcher, bolde og andet løsudstyr.

Vi har mange års erfaring med etablering af boldbaner. Vi har etableret og monteret over 400 multibaner i Danmark - så vi, om nogen kender til den kvalitet, der kræves.
Vores montører finder du alle steder i Danmark. De er hele tiden i tæt dialog med vores projektafdeling - det giver en stor fleksibilitet og en tæt kvalitetsstyring i alt hvad vi monterer.

En gennemført Padel oplevelse i CPH Racket Club

Her tilbydes unikke aktiviteter for den moderne Padel tennis spiller

Med indbydende omgivelser, samt produkter i højeste kvalitet, har Racket Club CHP opnået en intensiv interesse fra folk som ønsker at spille Padel. Padel banerne er booket alle dage og på de fleste tidspunkter, hvilket både fortæller om sportsgrenens popularitet, samt dens brede målgruppe. De 6 Padel baner i centret egner sig både til arrangementer for klubber, virksomheder samt andre fællesskaber. Derudover er de 6 padelbaner også egnet til en sportsgren, der byder på et socialt spil, hvor samarbejde og motion er en kernefaktor, da spillet spilles i hold af 2 personer, med 4 personer pr. bane.

Vi har monteret 6 Padel baner alle af model Panorama, som hver er 20x10 meter. Alle Padel baner er bygget med WPT-underlag samt af materialer af slidstærk og god kvalitet.

Padelbanerne i CPH Racket Club er et af mange Padel projekter, som vi har monteret og færdiggjort – vi monterer Padelbaner over hele Danmark – både indendørs og udendørs padelbaner, som flittigt bliver brugt til kampe til den professionelle padel tennis spiller og til de padel tennis spillere, som ønsker en sjov og anderledes måde af få sin daglige motion på.

OPDATERET DEN 26. MAJ 2020 AF LENE

Når du benytter A-Sport.dk accepterer du, at vi bruger cookies til statistik, optimering, funktionalitet samt markedsføring.

Læs mere her