Wauw... sikke et område til bevægelse, motion og leg, der er etableret ved Boligforeningen Klostervangen i Aarhus

I et moderne boligområde hører også de fedeste bevægelses- og idrætsmiljøer. Det er lige hvad der er i Klostervangen i Aarhus. Med legeplads og outdoor fitness i naturredskaber giver den rå multibane, som er monteret i det flotte lærketræ med underlag af en gummibelægning, der ligner asfalt et strej af go' stil og godt håndværk.

Outdoor fitness redskaberne er produceret i det smukke robinie træ, som har en levetid på 30-40 år er et miljørigtigt alternativ til fx legeredskaber i stål og på samme tid er det yderst dekorativt og skaber miljøer, som oser af kvalitet og hygge. Hele området er krydret med at "her skal der være rart at være" og her er der plads til både motions entusiasterne, boldnørderne, klatretøserne og alle de andre. Området er et rigtig godt bud, på hvordan boligforeninger og idrætsmiljøer kan etableres - vi er forfærdelig stolte over, at kunne sige, at her har vi været til at skabe et miljø, som passer lige ind i vores motto: Alle har ret til at røre sig!
 

A-Sport's produktsortiment indeholder alt når det gælder træning, motion, aktiv læring samt udstyr til idrætshallen, gymnastiksalen og stadion. Vi tilbyder de bedste produkter.