Top Banner

Unikke og individuelle legepladser med legeredskaber i stål eller natur legeredskaber

A-Sport leverer indretningsforslag og rådgiver jer i valg af udstyr til udendørs legepladser med høj fokus på leg, bevægelse, motorik og samvær, og hvor sikkerheden er i højsædet

Legepladser er områder fulde af oplevelser, underholdning og læring for sjov. De gode legepladser er dem som visuelt kan vække børns fantasier og samtidig viser voksne, at her udvikles børns grundbevægelser og deres motoriske færdigheder - også selvom det bare ser ud til at være for sjov.

Udemiljøet er multifunktionelt og inviterer til leg, kamp, udfordringer og sociale hyggemøder. På legepladsen skaber vi rum, hvor der er plads til at få pulsen op, knokle løs eller blot "hænge ud" eller være aktive tilskuere.

A-Sport er en af Danmarks største leverandører af legepladser og redskaber til eksisterende legepladser. Med det brede sortiment har vi legeredskaberne til skolens, hallens, campingpladsens eller boligforeningens legeplads. Vores redskaber kan kombineres på kryds og tværs - og vi kommer gerne med gode råd og vejledning. 

Vores legeredskaber overholder alle de lovmæssig krav til sikkerhed og leveres i stærke og holdbare materialer, som holder til dagligt slitage samt alt slags vind og vejr.

Med en unik ekspertise indenfor idrætsudstyr leverer A-Sport holdbare løsninger og rådgiver jer i valg af materialer, design og funktionalitet. Vi udvikler individuelle og gennemtænkte løsninger, som tager udgangspunkt i jeres værdier og udfordringer.

A-Sport giver en ambitiøs rådgivning, som giver bedst mening for den aktuelle sag - lige fra de indledende strategiske spørgsmål til det færdig resultat. Hos A-Sport møder i mange typer fagfolk og kompetencer. Vi er et team, der byder på alt det, som skal til for at skabe effektiv rådgivning og vejledning, baseret på tillid og engagement. Selvfølgelig udført i et tæt samarbejde med jer som er kunden.

OPDATERET DEN 2. SEPTEMBER 2021 AF LENE

A-Sport er en af Danmarks største leverandører af legepladser og redskaber til eksisterende legepladser. Smukt robinie træ eller stål i selvvalgt farve.