Top Banner

Indendørs læringsmiljøer

Rum med kærlige puf... Aktiv læring - med særlige sanselige læringsdesigns, forvandler vi kendte sidde og stå rum til sjove inviterende, mobile og appellerende "nudging" rum. Nudging at forstå som kærlige puf til at lege, bevæge sig, udforske, samarbejde og finde på. 
Sagen er at lære og opbygge krop, motorik og ikke mindst at lære elementære kerne-faglige byggeklodser som alfabet og tal. Og samtidig at anvende de nye enheder aktive i nye sammenhænge. 

Rum med kærlige puf etableres ved at montere gulvfolier af billeder og symboler på gulve, trapper og ved døre. Tænk! Rummene er der allerede, men de kræver bare et løft. I flere detaljer, hvad kan disse rum? Hvordan og hvorfor løfter og udvider disse inspirende læringsdesign undervisning for både børn og voksne, elever og pædagoger/lærer.

En af de få ting, vi mennesker har tilfælles, er, at vi er forskellige, og har således også forskellige præferencer, når det drejer sig om at lære og koncentrere os. Når vi giver børnene mulighed for at lære på forskellige måder, bliver de mere motiverede, lærer hurtigere og har det generelt bedre i skolen.

Forskningen har vist, at mange børn har et stort behov for at bevæge sig, og for denne gruppe er det ikke hensigtsmæssigt at sidde stille på en stol igennem længere tid. henlægger vi undervisningen til skolegården og gangene og bruger læringsmidler i stort format, kan vi tilgodese dette behov for bevægelse, uden at det går ud over fagligheden.

Den visuelle læringskanal er også meget effektiv hos de fleste mennesker. Ting, vi ser på hver eneste dag, sidder ganske enkelt rigtig godt fast i hukommelsen. Produkterne er hele tiden til stede i børnenes hverdag, så læringen foregår naturligt både i timerne, i frikvarteret og uden for skoletiden.

Alle læringsmiljøer fra A-Sport er produceret i en holdbar og skridsikker gulvfolie, som tåler at blive brugt dagligt og opfylder miljøkravene til legetøj. Gulvfolierne er vist i A-Sport standardmål, men kan naturligvis designes efter individuelle behov.

Pift skolegården eller legepladsen op...

Vi kan levere en række sjove læringsmiljøer til skolegården, der giver inspiration til aktivitet, leg og læring, f.eks. hinkeruder, bogstavruder, kort og optegninger til sport, spil, cykelbaner og meget mere.
Udover at skolegården "piftes" op underbygger motiverne børnenes leg og kan være grundlag for undervisning, hvor læringen baseres på bevægelse, spil og leg. F.eks: "Hop og find et bogstav". Legen finder du på vores Idébank sammen med mange andre lege/aktiviteter, som alle er nemme at etablere i den daglige aktive læring eller alternativt som et "Brain Break".
Motiverne brændes direkte på underlaget og er udført i samme materiale som vejstriber og er derfor meget holdbare. Med Easysystemet bliver løse dele og forskellige farver holdt sammen af et kompatibelt materiale. Limen på bagsiden gør det nemmere at håndtere komplekse designs og nedsætter udlægningstiden, når der skal ligges komplicerede spil.

Vi har salgskonsulenter over hele Danmark - så kontakt os gerne for en uforpligtende snak omkring jeres muligheder for spændende udendørs læringsmiljøer.

Find din lokale A-Sport konsulent her!

OPDATERET DEN 5. JUNI 2022 AF ALLA

Den visuelle læringskanal er meget effektiv hos de fleste mennesker. Læringsmiljøer fra A-Sport kan være med til at løfte skolens visuelle identitet.