A-Sport A/S

Udendørs Fitness

Et af fordelene ved et udendørs fitness område er, at området indgår naturligt i omgivelserne. Et anlæg bliver hurtigt samlingssted for alle former for motion og bevægelse og vil aktivt inddrage og udvikle hele lokalsamfundet. Området kan bruges døgnet rundt - året rundt. Her kan børn og voksne i alle aldre benytte sig af tilbuddet om aktivt fysisk samvær, som giver nærvær og god energi.

Med et udendørs fitness anlæg fra A-Sport åbnes muligheden for at skabe et samlingsted for både børn og voksne. Anlægget giver liv og aktivitet til udeområder og skaber en maksimal udnyttelse af store rum, som deles op i små træningsstationer. Vores udendørs fitness redskaber er i et flot og funktionelt design, som er lavet i et holdbart materiale, der kan modstå konstant at være udsat for al slags vejr og vind. Redskaberne findes i et hav af varianter, så der er rig mulighed for at variere mellem øvelser, som vil udfordre børn og voksne.

Træningspavillonen

     Fremtidens frie udeplatform for motion, oplevelser, leg, læring og træning

TræningsPavillonen gør det nemt at træne i det fri. Redskaberne er tilgængelige for alle, og de er forsynet med anvisninger samt en QR-kode, så man kan hente øvelserne ned på sin mobil. Ordet "Pavillon" er afledt af det franske/latinske ord for sommerfugl, og det har give inspiration til overdækningen, der giver lys, så man kan træne i tørvejr året rundt.
Design og materiale kan tåle det danske klima, og redskaberne er stort set vedligeholdelsesfrie. Endelig er udvalget af produkter så bredt, at man kan indrette et komplet, udendørs fitness center med udgangspunkt i Træningspavillonen.

Med en unik ekspertise indenfor idrætsudstyr leverer A-Sport holdbare løsninger og rådgiver jer i valg af materialer, design og funktionalitet. Vi udvikler individuelle og gennemtænkte løsninger, som tager udgangspunkt i jeres værdier og udfordringer.

A-Sport giver en ambitiøs rådgivning, som giver bedst mening for den aktuelle sag - lige fra de indledende strategiske spørgsmål til det færdig resultat. Hos A-Sport møder i mange typer fagfolk og kompetencer. Vi er et team, der byder på alt det, som skal til for at skabe effektiv rådgivning og vejledning, baseret på tillid og engagement. Selvfølgelig udført i et tæt samarbejde med jer som er kunden.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at klikke videre accepterer du vores brug af cookies.