A-Sport A/S

Skatermiljø

Når man slår sig løs med hjul under fødderne og kører op og ned at stejle ramper, kombinerer man leg og sport på en udfoldende måde. Skaterramperne skaber et aktivt og sjovt samlingssted for børn og voksne på tværs af alder og køn.

Hos A-sport har vi et stort udvalg af skaterramper i forskellige slags. Vi leverer skræddersyede løsninger som vi får til at passe til dit behov og miljø. Vi leverer også mindre projekter som er flytbare og lette at have med sig, så de kan benyttes af yngre aldersgrupper. Disse ramper kan kombineres med hinanden og derfor perfekte hvis man ønsker at skabe sit eget skatermiljø som kan opstiles forskelligt hver gang. Uanset om der er behov for store eller små skaterprojekter, står vi parate med alt hvad der måtte mangle og er altid klar med vejledning. 

Vi forhandler også alt i tilbehør til skatermiljøet, såsom;

Vi tilbyder skaterramper i mange forskellige former og størrelser, så der er alle muligheder for at skabe det helt rigtige skatermiljø. Skaterramperne og de tilhørende materialer fås både i træ, plast og stål så der er noget til enhver smag. Skaterrampernes materialer er fremstillet i slidstærkt og holdbar materiale, som kan modstå konstant at være udsat for al slags vind og vejr.

Vores skaterramper kan benyttes af;

  • Skateboard
  • Løbehjul
  • Rulleskøjter
  • Cykler

 

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at klikke videre accepterer du vores brug af cookies.