A-Sport A/S

Pumptrack

Pumptrack er en perfekt bane, hvor man kan øve sin balance og lære nye fede tricks og færdigheder - på alle slags cykler, skateboards, in-liners eller løbehjul. Uanset om man er voksen eller barn er det sjovt og udfordrende at opholde sig på banen. Pulsen kommer op, og det er super god træning og et fedt produkt, da banen skaber en naturlig fælles samlingsplads for børn, unge og forældre. Banen passer perfekt ind i alle skolegårde og kan sagtens bruges på offentlige steder som f.eks. ved fritidsklubber og idrætsanlæg. Kunne være et godt aktiv i forbindelse med en multibane. Banen passer til alle aldersgrupper og man kan roligt tage alle former for cykler, skateboards, rulleskøjter eller løbehjul med og få den sjoveste oplevelse. 

Pumptrack-banerne fremstilles i komposit. Banerne kan sagtens stå ude hele året, men man kan også vælge af afmontere den og stille den på paller vinteren over. Pumptracks sammensættes af moduler og det er altid muligt at sætte flere moduler på banen, når og hvis der bliver et behov. Banerne er meget fleksible og kan placeres på alle slags underlag både inde og ude. De kan let flyttes mellem forskellige aktivitetsområder.

Hos A-Sport har vi specialiseret os i "Det Aktive Rum" - både inden- og udendørs rum, hvor der er "kridtet" op til bevægelse. Under Arkitektens Inspirationsforum har vi et bibliotek fyldt med cases, som giver et stort inspirationsmateriale til jer.

Alt i alt leverer vi kun produkter i allerhøjeste kvalitet og vi vil rigtig gerne tages med på råd, når I står med et behov for nye og spændende opgaver.
kontakt din lokale A-Sport konsulent her!

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at klikke videre accepterer du vores brug af cookies.