A-Sport A/S

Resen Multipark

Gamle gymnastiksale og haller med motorik som omdrejningspunkt er i kølvandet af skolereformen blevet det nye sort hos landets skoler og Idrætscentre. Hos A-Sport oplever vi en stigende interesse for arealer, idrætshaller og samlingssteder, hvor motorik og bevægelse er i centrum.

I dette univers af motorik, bevægelse og leg bliver man inviteret med i sit eget bevægelses univers. Ved hjælp af QR-koder bliver du guidet igennem den spændende, udfordrende, motiverende og legende bane, men du kan også tage udfordringen op uden brug af QR-koder.
A-Sport har leveret et "Slaraffenland" af fantasi, bevægelse og indlæring. Der er i samarbejde med Resen Multipark udarbejdet arkitekttegninger og idéforslag til motorikbanen. Samtidig har vi gjort det muligt for aktive i enhver alder at vælge, hvilket niveau man vil udfordres på. Sværhedsgraderne er opdelt i en grøn, rød eller sort bane og kan vælges via en QR-kode.

Det er oplagt - mere end oplagt at anvende QR-koder som suplement til motorikbanen. QR-koderne kan indeholde alt fra rim og remser til et troldeunivers for børnehavebørn - til mellemtrinnet hvor Aktiv Læring er i fokus. I Resen Multipark er der ved hver af de 8 motoriksektioner implementeret 3 QR koder (en rød, grøn og sort), som indikerer hvilken sværhedsgrad man er ude i. Grøn til indskolingen, rød til mellemtrin og sort til udskoling og unge. På den grønne bane har vi skrevet et eventyr om Cody og vennerne, som sammen skal gå over det store ReMoCo bjerg. Her er der fysiske udfoldelser som skal afprøves med også læringsmateriale, som elever og børn kan bruge til den daglige undervisning. Til den røde og sorte bane er der lavet små parkour øvelser og fysisk træningsøvelser.

Se et udpluk af den grønne og røde bane her:

Vertikal Labyrinten / Klatrelabyrinten:

Findes der en stor endevæg i hallen eller i gymnastiksalen, er det ideelt med en vertikal labyrint fra A-Sport. Vertikal labyrinten fungerer som en lodret labyrint, eller en bevægelseskasse, hængt op på væggen, hvor høj som lav kan boltre sig. De aktive kan bevæge sig på mange forskellige måder og på tværs af hallen i flere niveauer. I flere tilfælde bygges labyrinten så den er delvis åben ud mod hallen, således at alle kan følge med, når nogen bevæger sig igennem den.

Vi har leveret følgende til Resen Multipark:

• Motorikbane med 8 universer, som alle har hver sin motoriske udfordring
• QR-koder, som alle har historier tilknyttet, og som kan ses/høres via scanning af QR-koder med en smartphone
• Vertikal Labyrint / Klatrevæggen der hænger som et flot kunstværk på endevæggen
• Multibane af sibirisk lærketræ, stålmål, hyggeområde og med et DBU Logo broderet i kunstgræsset

Hos A-Sport leverer vi næsten aldrig to løsninger, der er ens. Hver enkelt opgave tilpasses de unikke krav og behov som I har brug for. Vores mange års erfaring på det danske idrætsmarked sikrer jer den bedste partner til at etablere en funktionel, alsidig og individuel løsning. Med vores store produktsortiment indenfor alt hvad der skal til, når det gælder træning, motion, idrætsundervisning og sjove aktiviteter samt udstyr til idrætshallen, træningsbanen og stadions m.m. er A-Sport en partner I kan stole på.

Vi kan løse jeres opgave - hos A-Sport har vi mange eksperter og kompetencer og igennem de seneste år har vi udført projekter over hele landet. Her et lille udpluk af de seneste projekter:

• Barrit Kultur- og Idrætscenter
• 4 Flexbaner ved DGI Byen, København
• 2V2 bane H.C. Andersens Børnehospital, Odense
• Kunstgræsbane, Østjyllands Statsfængsel
• Udendørs Fitness område, Aalborg Universites hospital Nord
• Motorik- og legeareal Børnehaven Æblehaven

 

Kontakt os på telefon 97 51 07 17 eller se flere cases og kundeudtalelser i bogen: Det Aktive Uderum

 

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at klikke videre accepterer du vores brug af cookies.