A-Sport A/S

2V2 fodbold - en anderledes form for fodbold

2V2 fodbold spilles i små glasbure på størrelse med en squashbane. Der spilles 2 mod 2 og her gælder det om at få scoret i modstanderens mål, samtidig med at man forsvare sit eget mål. En fantastisk sjov og anderledes måde at få trænet driblinger, afleveringer og finterne på.

Det er oplagt at leje banen ud på timebasis, så det bliver en ekstra indtægtskilde for idrætshallen. Det giver også brugerne en perfekt mulighed for, at dyste mod vennerne på en alm. hverdagsaften eller til et firma- eller familiearrangement, eller hvor man ser muligheden for aktiviteten passer ind. Det kan være en udfordrende og anderledes oplevelse at spille 2V2 fodbold. Intensiteten er høj, der kommer sved på panden og samtidig er det sjovt!

En 2V2 bane kan også være en attraktiv aktivitet for daginstitutioner og SFO'en, da banen også er ideel til andre boldspil som hockey, stikbold eller høvdingebold. For de interesserede tilskuere er det muligt at følge med i den spændende kampe fra den anden side af glasburet.

Facts om standard 2V2 fodboldbaner:
•   Størrelse: 60 m2
•   10 mm hærdet sikkerhedsglas med polerede kanter
•   Banen er udført i galvaniseret stål
•   24 mm kunstgræs uden fyld
•   18 mm stødabsorberende underlag
•   Banen kan opstilles båden inden- og udendørs

Lad os være med til at designe jeres idrætsfaciliteter...

Når tiden er inde til et nyt og funktionelt RUM i hallen, så kontakt os for råd og vejledning. Vores tegnestue arbejder med et bredt spekter af tegninger - lige fra løse skitseforslag til færdige tegninger. 
Ingen opgave er for små eller store. Vores salgskonsulenter, projektafdeling og tegnestue er hver dag i tæt kontakt og sørger hver især for at I får leveret lige nøjagtig det, som er aftalt.

Vi leverer næsten aldrig to løsninger, som er ens. Hver enkelt opgave tilpasses de unikke krav og behov kunderne har brug for. Vi forsøger altid at vejlede og rådgive jer til løsninger, som passer til Jeres krav og behov.

KONTAKT OS PÅ KONTORET TLF: 97 51 07 17 ELLER FIND DIN LOKALE A-SPORT KONSULENT LIGE HER...

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at klikke videre accepterer du vores brug af cookies.