Black Friday bliver til Black Christmas

er I klar til årets største "shop amok" fest?

På trods af stigende energipriser og høj inflation fejrer vi årets sidste måneder med lys og fyrværkeri.

I november/december holder vi et brag af en jule- og black friday fest, som giver genlyd helt ind i 2023.

I 2 måneder bugner A-Sport med særdeles skarpe tilbud på idrætsudstyr, produkter til motorik, læring og bevægelse samt rekvisitter til legepladsen og mange andre skønne produkter, der helt sikkert vil tænde julelysene i både børn og voksnes øjne 😉

Shop udstyr til skolen, daginstitutionen eller din idrætsforening i Black Christmas perioden

A-Sport har et usædvanligt stort og varieret udvalg af idrætsudstyr, porodukter til den aktive læring samt motorik og bevægelse.

Vi har samlet de allerbedste jule- og black friday tilbud til dig med mulighed for at spare op til 75%. 

I uge 47 - helt præcist fra den 21. - 28. november vil vi i Black friday ugen kører 5 ekstraordinære tilbud. Altså 5 nye tilbud hver dag, som nedsættes til en uhørt lav pris.

Så i kan godt begynde at glæde jer - det bliver en jul og en Black friday uge vi aldrig glemmer

Black Friday facts

Black Friday er i Danmark blevet et velkendt og populært fænomen, som er garanti for gode og store rabatter. På trods af at Black Friday er af nyere dato er der ingen tvivl om at Black Friday er kommert for at blive. Danskerne har taget dagen til sig som "Den store shoppe-dag" og eftersom flere og flere butikker deltager i festen - vil dagen kun blive større. Selvom dagen er kommet for at blive, er det langt de fleste danskere, som ikke ved hvad Black Friday fænomenet egentlig dækker over.

Black Friday har sin oprindelse i USA, som dagen efter Thanksgiving har skudt julehandlen i gang og har været en shopping dag med vilde slagtilbud og lange køer i forretningerne. Der er flere bud på hvorfor dagen er kendt som Black Friday men den, som er mest troværdig er at begrebet oprindelig blev brugt af det lokale politi til at beskrive det traffikkaos, der var dagen efter den nationale helligdag. Thankgiving, hvor julehandlen blev skudt igang. Black Friday finder altid sted fredagen efter Thankgiving, som er den fjerde torsdag i november, så Black Friday løber altid af stablen den fjerde fredag i november.

Black Christmas og Black Friday i A-Sport

I november og december måned bugner A-Sport med særdeles skarpe tilbud på idrætsudstyr, produkter til motorik, læring og bevægelse samt rekvisitter til legepladsen og mange andre skønne produkter, der helt sikkert vil tænde julelysene i både børn og voksnes øjne.

I hele uge 47 holder vi ekstraordinære tilbudsuge, med 5 favorit produkter nedsat til uhørte lave priser. 5 nye tilbud hver dag i Black Friday ugen, som kun gælder en dag.

Vi er klar online og i vores interne salgsafdeling fra den 7. november 2022. Grib muligheden og få fat i et eller flere af de gode Black Christmas tilbud.

Se alle tilbuddene lige her

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering