A-Sport A/S

Håndboldudstyr til skoler, foreninger og haller

A-Sport har et stort udvalg af håndbolde, håndboldmål, net, boldpumper, træningsudstyr og tilbehør til håndbold - er dermed en yderst velkvalificeret samarbejdspartner, når det drejer sig om håndboldudstyr til både foreninger, skoler og haller. Vi samarbejder med de førende brands indenfor håndboldens verden, og tilbyder alle de kendte boldtyper fra Select. Vi kan leverer håndbolde til håndboldtræningen, håndboldkampen eller til skoleidrætten, streethåndbold og beachhåndbold.

Også indenfor håndbold er agilitytræningen i fokus. Agililytræning er små accelerationer, opbremsninger og retningsændringer. Agilitytræning handler også om at bryde bevægelser ned og træne de enkelte færdigheder og træne spillerens evner. Håndboldspilleren bliver derved bedre til at arbejde med et hurtigt fodarbejde, retningsændringer, balance, start og stop indenfor et lille område. At træne agilitytræning forebygger også skader, da træningen er med til at forbedre spillernes kropskontrol. Jo bedre kropskontrol, jo mindre er chancen for at komme forkert ud af en situation, som har potentielt skadesrisiko. Med det i mente, er det altid en fordel at lave agilitytræning. Agilitytræningen kan trænes fra 5 år.

Se alle A-Sport agilityprodukter

Vores brede sortiment af håndboldudstyr indeholder også håndboldmål i officielle størrelser til alle formål - både til idrætshaller, inde og ude, multibaner eller hjem til haven. Vi kan fx tilbyde vores A-Sport VM håndboldmål i aluminium, men vi kan selvfølgelig også levere fuldsvejste galvaniserede mål til multibaner. Derudover rummer vores håndbold sortiment også træningsudstyr og tilbehør som elastikbind, harpiks, isposer, overtræksveste eller kegler.

Et interaktivt træningsredskab som Slappuk er et fantastisk redskab at implementere i træning og Slappuk kan bruges af alle sportsfolk på alle niveauer - unge som professionelle. Træningen udvikler hånd/øje reaktion, hurtighedhed, koordination, smidighed og er med til at forebygge skader. Slappuk kan integreres i idrætstimer og i idrætsforeningen på mange måder, så bevægelse og sjov kan gå op i en højere enhed. Systemet kan bruges til konditions- og hurtighedstræning samt til fælles spil, hvor alle - uanset niveau kan være med. Slappuk kan bruges som et element i træningen, hvad enten det drejer sig om håndbold, fodbold, badminton - ja stort set alle idrætsgrene.

Hos A-Sport har vi en række A-Sport ambassadører, som hver især beriger Idébanken, med øvelser og aktiviteter, der bliver brugt i den daglige træning, samt en hel del inspiration til, hvordan man kan træne og udvikle sig som idrætsudøver.

Find øvelserne her

 

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at klikke videre accepterer du vores brug af cookies.