A-Sport A/S

Fodboldmål, Græsmaling, Opstregningsmaskiner, Scoringstavler og Stadionudstyr

Fodbold er sammmenhold, samvær, spændingsøjeblikke, en høj grad af intensitet og betragtes som den mest udbredte sport i verden. Igennem årerne har Danmark fostret fodboldspillere, som har været blandt verdens allerbedste fodboldspillere - tænk bare på navne som Allan Simonsen, Michael Laudrup, Henning Jensen, Jon Dahl Tomasson, Christian Eriksen og Kasper Schmeichel - ja listen er lang, og godt for det.

Vi tør godt i A-Sport betegne os som "ret gode" til stadionudstyr og fodboldbanens daglige pleje. Vi står gerne på sidelinien som medspiller og giver individuelle råd og vejledning til hvilke produkter jeres idrætsanlæg har behov for. Vi kan med vores mangeårige erfaring hjælpe med at finde den helt rigtige løsning i valg af fodboldmål, græsmaling og stadionudstyr. Står i overfor en en større eller mindre renovering af idrætsanlæg så tag fat i Jeres lokale A-Sport salgskonsulent. Alle vores konsulenter bliver bakket stærkt op af vores projektafdeling, som laver indretningsforslag til små og store projekter.

Køb stort ind - køb klogt - få mængderabatten
Det betyder: Jo flere produkter - jo billigere bliver det. Da rabatterne ikke vises på alle varerne, er det oplagt at kontakte en af vores salgskonsulenter og aftale et gratis og uforpligtende møde. I bliver helt sikkert inspireret og I kan spare rigtig mange penge ved at købe stort og klogt!

 

Populære varer lige nu

 • #55120
 • #55129
 • #55130
 • #55131-4
 • #55132
 • #55460
 • A-Sport og samarbejdspartnere

  Hos os har vi erfaring og ekspertise med i bagagen, som kommer alle vores samarbejdspartnere til gode. Vi samler i fællesskab en løsning, som både kan indeholde bolde og teamwear. Aftalen udfærdiges individuelt og tager udgangspunkt i jeres behov.

  Vi er glade og stolte for at samarbejde med følgende klubber:

  A-Sport Klubaftale:

  Med en klubaftale fra A-Sport er der masser af fordele at drage nytte af. Vi har høj fokus på danske sports- og idrætsklubber samtidig med at vi samarbejde med de større sportsbrand om at leverer de bedste produkter til din klub. Vi sikrer Jer at I får de bedste sportsprodukter, som er på markedet til de bedste priser og vilkår.

  Med en klubaftale med A-Sport tilbyder vi Jeres klub følgende:
  •   Gode priser på alt idrætsudstyr
  •   Klubkort fra A-Sport, som giver op til 20% rabat hver gang I handler på www.a-sport.dk

  Vil du være en del af holdet? Så kontakt din lokale A-Sport konsulent...

  Med en unik ekspertise indendfor idrætsudstyr leverer vi holdbare løsninger og rådgiver jer i materialer, design og funktionalitet. Vi er altid parate til at hjælpe jer og kommer gerne med gode råd til valg af bolde og teamwear.
  Vores produktsortiment indeholder alt hvad der skal til, når det gælder udstyr til fodbold - om det er til eliten eller bredden. Vi har fokus på at tilbyde de bedste produkter til den bedste pris og altid yde en god service overfor vores kunder.

  Har i brug for hjælp eller søger I svar på et spørgsmål, så kontakt Jeres personlige A-Sport konsulent eller kontakt os på kontoret på tlf. 97 51 07 17.

  OPDATERET DEN 10. JAN. 2020 AF LENE

  Når du benytter A-Sport.dk accepterer du, at vi bruger cookies til statistik, optimering, funktionalitet samt markedsføring.

  Læs mere her