A-Sport A/S

Flexfodbold baner

Drømmer du om at kunne drible, tackle og sparke igennem, lige når det passer dig og vennerne? Så kan flexfodbold være noget for dig. Flexfodboldbanen skaber en intens ramme om fodbolden, bolden er hele tiden i spil. Du er tæt på bolden. Du har mange boldberøringer og afslutninger. Flexfodbolden er et alternativ til A-Sport multibanen, og er i princippet en flytbar multibane. Den er nem at flytte, hvilket gør den ideel til skoler og sfo'er, som ønsker at dele en bane eller bruge den på forskellige områder.

Hos A-Sport levere vi næsten aldrig to løsninger, der er ens. Hver enkelt løsning tilpasses de unikke krav og behov, som der er brug for. Flexbanerne kan leveres med forskellige måltyper, underlag, bander og spærrenet. Vi forsøger altid at vejlede og rådgive Jer til løsninger, som passer til Jeres krav og behov. I flere tilfælde har vi opført flexfodboldbaner, som står fast. Ved DGI Huset i København har vi monteret 4 baner med rød gummibelægning på 10x19 meter med et 3 meter højt stålhegn. I samarbejde med DGI og Sport og Event Park i Esbjerg har vi opført 5 flexbaner med kunstgræs - her med en bande i filmbelagt birketræs krydsfiner og et 3 meter højt varmgalvaniseret panelhegn. I disse cases har vi i samarbejde med kunden fundet en individuel løsning, der passer som fod i hose.
Samlevejledning til flexfodboldbaner finder du her!

Vi tilbyder et stort sortiment af tilbehør til flexbaner i form af idrætsudstyr, som passer til bl.a. fuldsvejste fodboldmål, skolegårdsmål, galvaniserede mål og komplette lyd- og lysanlæg. A-Sport flexbaner er multifunktionelle og kan skabe optimale rammer til forskellige former for idræt - bl.a. fodbold, håndbold og hockey m.m. Udover vores A-Sport flexbaner tilbyder vi så meget mere, som passer til det Aktive Uderum: A-Sport multibaner, Pannabaner, Udendørs fitness, legepladser samt alt udstyr som Parkourstativer, skaterramper og træningspavillioner.

I det "Aktive Uderum" katalog kan du se og læse meget mere om flere A-Sport cases - og her er der rig mulighed for at søge inspiration til Jeres næste projekt...

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at klikke videre accepterer du vores brug af cookies.