A-Sport A/S

Det Aktive Uderum

Udemiljøer skal være for alle...

 

Inspirerende udemiljøer skaber trivsel for børn og voksne, og vil kunne bidrage til at stimulere det fysiske aktivitetsniveau fordi det også kobles sammen med den daglige mængde motion som anbefales. Udemiljøer skal lægge op til leg og fysisk bevægelse, skabe rum for gode sociale oplevelser og samtidig give mulighed for fordybelse for alle - uanset alder.

 

A-Sport udemiljø

Når vi taler udemiljøer er det jo et vidt begreb, og der kan være mange ting at tage højde for bl.a: Sikkerheden, faldunderlag, udstyr, kvaliteter m.m. Alle vores legepladsredskaber lever op til de europæiske standarder for legepladser: DS/EN 1176 og for stødabsorberende legepladsunderlag: DS/EN 1177. 

Med en unik ekspertise indenfor idrætsudstyr leverer vi holdbare løsninger og rådgiver Jer i valg af materialer, design og funktionalitet. Vi udvikler individuelle og gennemtænkte løsninger, som tager udgangspunkt i Jeres værdier og udfordringer. Hos os møder du mange typer fagfolk og kompetencer. I projektafdelingen tilbyder vi alt fra sparring vedr. produkter og kvaliteter. Til support vedr. byggetilladelser og legepladsinspektioner. Hjælp til fondssøgninger, brainstorm vedr. rejsning af lokale økonomiske midler. Kort sagt: Vi visualiserer Jeres drømme og hjælper med at få dem realiseret, så I også kan få glæde af dem.

Alle løsninger bliver formet efter en tæt dialog mellem jer og vores fagfolk. En A-Sport løsning er en kundetilpasset løsning, som er realistisk i forhold til budgetter, fysiske rammer, forventet levetid etc. Når I er tilfredse, er vi tilfredse!

Kontakt Lars Snedker når du har brug for hjælp eller rådgivning omkring udemiljøet i dit område...

Med over 15 års erfaring og unik ekspertise indenfor idrætsudstyr leverer vi holdbare løsninger og rådgiver jer i materialer, design og funktionalitet. Vi er altid parate til at hjælpe jer og kommer gerne med gode råd. 
Vores produktsortiment indholder alt hvad der skal til, når det gælder udstyr til udearealer -  store eller små. Vi har fokus på at tilbyde de bedste produkter til den bedste pris og altid yde en god service overfor vores kunder.

Har I brug for hjælp, et kundemøde eller søger du svar på et spørgsmål så kontakt Konceptudvikler og projektchef Lars Snedker på tlf. 21 13 32 26 eller på mail ls@a-sport.dk

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at klikke videre accepterer du vores brug af cookies.