A-Sport A/S

Gymnastik og redskabsgymnastik

Kom med ind i gymnastikkens verden med leg, spring, akrobatik, redskabsgymnastik og rytmisk gymnastik. Med produkter fra A-Sport træner vi kroppens motorik og rytmik. 

Vi leverer gymnastikredskaber til gymnastik i skolen, til gymnastikforeningen og til elitegymnasten. Til de mange specialiseringer indenfor gymnastik som Team Gym, Tumbling og Spring, kan vi præsentere et stort kvalitetssortiment bl.a. fra Spieth og Eurotramp. Hos A-Sport har vi vores egen produktserie, som vi med stor succes har præsenteret for idrætsudøvere og skolebørn over hele Danmark. Serien af luftprodukter er udviklet som et hjælperedskab, til såvel elitegymnastik, som skoleidræt.

Vi har et bredt udvalg af de traditionelle redskaber som f.eks: Bukke, bænke, plinte, ribber, skamler og meget mere. Nedspringsmåtter fås i alle størrelser, mål og tykkelse. A-Sport nedspringsmåtter leveres i en super slidstærk kvalitet, som holder i mange år. Perfekt til skoler, gymnastikforeninger, børnehaver og SFO'er. Nedspringsmåtterne er med skridsikker bund og bærehåndtag og er godkendt med en faldhøjde på 3 meter.

A-Sport er også leveringsdygtig i alle former for madrasser. Vores letvægts rullemadrasser er udviklet så let, at selv børn kan håndtere dem. Vi leverer også opbevaringsvognen/transportvognen til måtterne samt materiale til måtteparkeringen.

Vi tilbyder et sortiment af udstyr til springgymnastikken og powertumbling: Airtracks, Airtrack Pro, springbaner, trampoliner og tilbehør og hjælperedskaber som "One4Gym", og Spottrainer, som er redskaber, der er udviklet til såvel elitegymnastikken som til skoleidræt. Til rytmisk gymnastik har vi håndredskaberne som vimpler, sjippetove, køller og bolde - alt sammen til både bredde- og elitegymnastikken.

Hos A-Sport har vi en række A-Sport ambassadører, som hver især beriger Idébanken, med øvelser og aktiviteter, der bliver brugt i den daglige træning, samt en hel del inspiration til, hvordan man kan træne og udvikle sig som idrætsudøver. Indenfor gymnastikken har vi et unikt samarbejde med et udvalgt hold af unge gymnaster fra KIG i Skive.
Find øvelserne her

I gymnastikkataloget viser vi et bredt udvalg af gymnastikredskaber til både bredde- og elitegymnastikken. Her er der rig mulighed for at finde spændende og motiverende produkter og samtidig få inspiration til, hvordan produkterne bruges af vores A-Sport ambassadører.

 

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at klikke videre accepterer du vores brug af cookies.