A-Sport A/S

Barrit Kultur- og Idrætscenter

Motorik universet i Barrit fremstår let tilgængeligt og visuelt sammenhængende. Her vil børn i alle aldre blive udfordret og stimuleret på flere niveauer på en sjov og innovativ måde. Det kræver både styrke, udholdenhed, smidighed og retningssans og på motorikbanen vil man opnå en sansemotorisk udvikling - samtidig med at den aktive øger kropsbevidsthed.

Ildsjæle i Barrit er i et tæt samarbejde med byens borgere, foreninger, skole, børnehave og lokalråd ved at omdanne og udvikle byens traditionelle idrætscenter til et visionært samlingsted for kulturelle og sportslige aktiviteter. Hedensted Kommune og Lokale- og anlægsfonden har været samarbejdspartner på projektet og sammen er der skabt et samlingssted der matcher fremtidens behov for fysisk aktivitet. Her er sundhed, sjov og leg i fokus og stedet vil være et naturligt sted at tilbringe sin fritid og mødes med andre. I Barrit er der tale om en modernisering af nuværende faciliteter som matcher fremtiden. 

Her er der virkelig tænkt aktivitet, bevægelse og motorik. I den gamle gymnastiksal er der lavet et motorikunivers, som slår benene væk under de fleste. I et tæt samarbejde med arkitekten, Barrit Kultur- og Idrætscenter har A-Sport stået for opførsel af motorikuniverset i den gamle gymnastiksal. Med en unik ekspertise indenfor bevægelse- og idrætsudstyr leverer vi holdbare og gennemtænkte løsninger, som arkitekten eller entreprenøren udarbejder.

Vi har leveret følgende til Barrit Kultur- og Idrætscenter:
• Motorikbane med 5 universer, som alle har hver sin motoriske udfordring
• Klatrevæggene, som på en visuel måde er en stor del af rummet
• De to klatretårne som forbindes på tværs af hallen med et stort klatrenet
• Slidstærket, elastisk og æstetisk PU-gulv. Farver og løsningen valgt af kunden, så det passer med farvevalget udendørs
• Sanserummet, hvor gulvet er belagt med filt, så det er velegnet til alle former for leg og aktivitet

Hos A-Sport leverer vi næsten aldrig to løsninger, der er ens. Hver enkelt opgave tilpasses de unikke krav og behov som I har brug for. Vores mange års erfaring på det danske idrætsmarked sikrer jer den bedste partner til at etablere en funktionel, alsidig og individuel løsning. Med vores store produktsortiment indenfor alt hvad der skal til, når det gælder træning, motion, idrætsundervisning og sjove aktiviteter samt udstyr til idrætshallen, træningsbanen og stadions m.m. er A-Sport en partner I kan stole på
 

Vi kan løse jeres opgave - hos A-Sport har vi mange eksperter og kompetencer og igennem de seneste 16 år har vi udført projekter over hele landet:

• Resen Multipark og Motorikunivers, Skive
• 4 Flexbaner ved DGI Byen, København
• 2V2 bane H.C. Andersens Børnehospital, Odense
• Kunstgræsbane, Østjyllands Statsfængsel
• Udendørs Fitness område, Aalborg Universites hospital Nord
• Motorik- og legeareal Børnehaven Æblehaven, Ebeltoft

Kontakt os på telefon 97 51 07 17 eller se flere cases og kundeudtalelser i bogen: Det Aktive Uderum:

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at klikke videre accepterer du vores brug af cookies.