A-Sport A/S

De kreative

Med en unik ekspertise indenfor idrætsudstyr leverer A-Sport holdbare løsninger og rådgiver jer i valg af materialer, design og funktionalitet. Vi udvikler individuelle og gennemtænkte løsninger, som tager udgangspunkt i jeres værdier og udfordringer.

A-Sport kan give en ambitiøs rådgivning, der giver bedst mening for den aktuelle sag - lige fra de indledende strategiske spørgsmål til det færdige resultat.

Du møder mange typer fagfolk og kompetencer hos A-Sport. Vi er et team, der byder på alt det, som skal til for at skabe effektiv rådgivning og vejledning, baseret på tillid og engagement - udført i et tæt samarbejde med jer som kunde.

Kontakt en af nedenestående medarbejdere - når I har behov for et kreativt indspark. Klik på den enkelte medarbejder, og læs mere om hvad vi tilbyder...

 

 

På tegnestuen hos A-Sport er vi med til at sikre jer en sammenhæng mellem pris og kvalitet. Vi visualiserer jeres drømme og ønsker på en professionel måde, så I føler jer trygge ved jeres projekt hos os. Vores hovedopgave er udarbejdelse af projekter, store som små og præsentationselementet i dette. Hvis I har nogle spørgsmål, eller har brug for sparring er I altid velkommne til at kontakte os.

Arkitekt Theis Christensen
Tlf. 96 87 58 31 - mail: thc@a-sport.dk

I A-Sport projektafdeling sikrer vi at tidsplan, budgetter og deadlines overholdes. Vi prøver at skabe løsninger, der er tilpasset jeres projekt i et tæt samarbejde med jer, samtidig med at vi motiverer teamet og planlægger arbejdsopgaverne, så vi i fællesskab når det ønskede resultat. Kontakt os gerne for gode råd og vejledning.

Projektchef Thomas Kjærgaard
Tlf. 96 87 58 22 - mail: tk@a-sport.dk

Med en omfattende praktisk- og teoretisk erfaring inden for motorik og bevægelse, vil vi kunne bidrage med motiverende og inspirerende forslag og idéer til indretning af bevægelsesfunktionelle og innovative rum - RUM der bevæger børn, unge, voksne og ældre. Vores idéudvikler/fagkonsulent er uddannet lærer og sidenhen motorikpædagog og læsevejleder. Har I spørgsmål eller ønsker sparring omkring motorik, bevægelse og aktiv læring, er I meget velkomne til at kontakte os.

Idéudvikler og Fagkonsulent Else Kjærulff Torp
Tlf. 97 51 07 17 - mail: ekt@a-sport.dk

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at klikke videre accepterer du vores brug af cookies.