A-Sport A/S

Indendørs motorikrum / motorikbaner

Motorik skal forstås som en fortsat kvalificering af det bevægeapparat, vi hver især er udstyret med. Grundbevægelserne hos børn bliver udviklet i takt med at sanserne bliver stimuleret. Der er en fortsat sløjfe mellem stimulering og dannelse af motoriske kompetencer. Evnen til at omdanne bevægelse til kropsbevidsthed og kommunikation bliver bedre ved træning.

Derfor står vi hos A-Sport til rådighed med de rigtige produkter og ressourcer til at give jer den bedste vejledning til jeres motorikbaner, motorik-sektion eller klatrebaner og klatrevægge. Vi skaber moderne redskaber til rum og sikrer forløb, så børn og unge på skoler, børnehaver og idrætsforeninger kan lege, samtidig med at de udvikler deres balance og motoriske færdigheder.

Børn i alle aldre vil blive udfordret og stimuleret på flere niveauer på en sjov og en innovativ måde, der kræver både styrke, udholdenhed, smidighed og retningssans. På motorikbanen fra A-Sport vil man opnå en sansemotorisk udvikling, samtidig med at der opnås kropskontrol.

I samarbejde med vores arkitekt og idéudvikler indgår vi en fælles korrespondance, så I selv kan være med til at sætte et personligt præg på jeres nye motorikbane. Vi visualiserer og omdanner jeres tanker og idéer til virkelighed. Efterfølgende formgiver vi, de fysiske omgivelser til et motorik-univers – et både underholdende og lærerigt motorik-univers.

Vertikal Labyrinten / Klatrelabyrint

Findes der en stor endevæg i hallen eller gymnastiksalen, er det ideelt med en vertikal labyrint fra A-Sport. Vertikal labyrinten fungerer som en lodret labyrint, eller en bevægelseskasse, hængt op på væggen, hvor høj som lav kan boltre sig. De aktive kan bevæge sig på mange forskellige måde og på tværs af hallen i flere niveauer. Labyrinten er bygget så der hele tiden vil være en alternativ rute, man kan vælge. Hvert valg har en konsekvens i forhold, til, hvordan man kommer igennem labyrinten. I flere tilfælde kan man bygge den så labyrinten er delvis åben ud mod hallen, således kan alle følge med, når nogen bevæger sig igennem den. De aktive i labyrinten laver forskellige bevægelsesmønstre, der eksponeres som mønstre til et stort vægmaleri.
Her bliver de 3 primære sanser stimuleret ved at man træner og øver rum og retningssansen og ikke mindst kræver det styrke, udholdenhed og smidighed at bevæge sig rundt i vertikal labyrinten.

Kontakt din lokale A-Sport konsulent eller på tlf. 97 51 07 17 og få mere information

QR-Koder og motorikbaner

Det er oplagt - mere end oplagt - at anvende QR-koder som supplement til motorikbanen. QR-koderne kan indeholde alt fra rim og remser til et troldeunivers for børnehavebørn - til mellemtrinnet hvor Aktiv Læring er i fokus.
Her er det et godt og aktuelt eksempel at bruge trappesektioner til at træne vokaltrappen, en talrække og regnetabeller eller at strække sig endnu længere og bruge inspirerende styrkeøvelser i et træningsunivers for teenager fra ungdomsklubben.

Ved hver station på motorikbane sætter vi QR-koder op - det er muligt af differenciere QR-koderne efter alderstrin - så ex den grønne bane henvender sig til børnehavebørn, rød bane til mellemtrinnet og sort til udskolingen. Derved bygger man aktiviteterne op efter hvilken målgruppe man vil ramme og hvilket fokusområde man ønsker at arbejde med.

Ved at kombinerer motorikbaner/motorikrum med et så enkelt redskab som QR-koden opstår der et læringsmiljø, som pirrer og udfordre, og gør at kroppen stimuleres intelligent i løbet af dagen. Der skabes motivation såvel socialt som faglig og en legende læringskultur er opstået.

Hos A-Sport leverer vi næsten aldrig to løsninger der er ens. Hver enkel opgave tilpasses de unikke krav og behov i som kunde har brug for. Vi forsøger altid at vejlede og rådgive jer til løsningen, som passer til jeres krav og behov og vores mange års erfaring på det danske idrætsmarked sikrer jer den bedste partner til at etablere en funktionel, alsidig og individuel løsning.

Kontakt jeres lokale A-Sport konsulent lige her - eller ring til os på kontoret på tlf. 97 51 07 17