A-Sport A/S

Fodbold og fodboldudstyr til fodboldtræningen

Fodboldspillet har igennem de sidste mange år været bedre til at fastholde os mennesker i motion end bl.a. løb. Først og fremmest fordi bolden er rund, men samtidig er selskabet og konkurrencen det, der gør det sjovt at bevæge sig. Hos A-Sport kan du finde alt indenfor fodboldens verden - til skoler, idrætsforeninger eller andet. I A-Sports store udvalg finder du alt til din fodboldtræning bl.a.: Fodboldmål, fodboldegræsmaling og græsmalingsmaskiner, alt stadion- og træningsudstyr

I samarbejde med ATI Academy har vi stor fokus på agilitytræning. Agilitytræning er små accelerationer, opbremsninger og retningsændringer. Agilitytræning handler om at bryde bevægelser ned og træne de enkelte færdigheder og træne spillerens evner. Fodboldspilleren bliver derved bedre til at arbejde med et hurtigt fodarbejde, retningsændringer, balance, start og stop indenfor et lille område. At træne agilitytræning forebygger også skader, da træningen er med til at forbedre spillernes kropskontrol. Jo bedre kropskontrol, jo mindre er chancen for at komme forkert ud af en situation, som har potentielt skadesrisiko. Med det i mente, er det altid en fordel at lave agilitytræning. Agilitytræningen kan trænes fra 5 år.
Se alle A-Sport agilityprodukter

A-Sport tilbyder et kæmpe sortiment i fodboldmål - enten fuldsvejste fodboldmål eller standard fodboldmål. Fodboldmålene findes i alle de officielle størrelser 11-mands, 8-mands, 5-mands, 3-mands, podemål og minipodemål. Alle er produceret af godkendte materialer. Desuden har vi alt tilbehør til målene som fodboldnet, netkroge samt alt træningsudstyret til den gode fodboldtræning. Derudover tilbyder vi sand og gummigranulat til vedligeholdelse af kunstgræsbaner. Selvom kunstgræsbaner ikke kræver samme vedligeholdelse som naturligt græs gør, er det stadig vigtigt at vedligeholde banen minimum en gang om året, da garantien ellers bortfalder. En typisk bane har en garanti på fem år, men kan altså holde meget længere, hvis den bliver passet ordentligt. En korrekt vedligeholdelse sikrer banen en meget lang levetid.

Vi leverer desuden skræddersyet multibane løsninger som kan benyttes i forbindelse med en lang række idrætsgrene og aktiviteter. Når man træner sine fodboldevner på en multibane er det med til at forbedre og udfordre spillernes tekniske færdigheder.

Hos A-Sport har vi en række A-Sport ambassadører, som hver især beriger Idébanken, med øvelser og aktiviteter, der bliver brugt i den daglige træning, samt en hel del inspiration til, hvordan man kan træne og udvikle sig som idrætsudøver. I samarbejde med ATI Academy har vi uploadet mange agilitytræningsøvelser på A-Sport Idébank.
Find øvelserne her

Tribuner og tribunesæder

Hos A-Sport kan vi med vores mangeårige erfaring hjælpe med at finde den helt rigtige løsning til jeres stadionprojekt. Vi tilbyder tribuner i mange forskellige kvaliteter alt afhængig af anvendelsesområdet. Tribunerne er af høj og gennemført kvalitet, som fås i mange forskellige former for design. Vores tribunesæder er fremstillet i plast og kan monteres på alle vores tribuner - hvilket giver rig mulighed for at sætte jeres præg på tribuenen. Vi har et bredt udvalg i forskellige størrelser, typer og farver og vi tilbyder tribuner til udendørs såvel som indendørs.

Se meget mere om de forskellige modeller i tribuner og tribunesæder fra A-Sport

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at klikke videre accepterer du vores brug af cookies.