A-Sport A/S

Black Friday

Årets største udsalgsdag - det skal da fejres...
Det kan være svært at danne sig et overblik over alle vores gode tilbud - derfor har vi lavet én Black Friday side med de allerbedste tilbud, så du nem og hurtigt kan se vores online tilbud til chokerende lave priser - spar helt op til 80%.

Black Friday i 2017 er fredag den 24. november. Følg med her på siden, og vær' den første til at se de gode tilbud

Shop udstyr til institutionen eller din idrætsforening på Black Friday
A-Sport har et bredt og varieret udvalg af idrætsudstyr, produkter til den aktive læring samt motorik og bevægelse.
Du finder det usædvanlige store udvalg her

Vi har samlet de allerbedste Black Friday tilbud til dig med mulighed for at spare op til 80%. Imellem alle vores Black Friday tilbud kan du blandt andet købe: Produkter til den aktive læring, lækkert idrætsudstyr, sjov aktivitetsudstyr og gode opbevaringsmuligheder.

Black Friday fejres hos A-Sport
På vores hjemmesiden kan du ca. 1 uge inden den 24. november 2017 se de mange rabatter og tilbud, vi har til dig i forbindelse med Black Friday. Det er dog ikke kun online, vi fejre dagen hos A-Sport - vi fejre også Black Friday på hovedkontoret i Skive, hvor vores interne salgsafdeling sidder klar ved telefonerne til at hjælpe og rådgive dig.
Se alle "hovederne", som sidder klar til at hjælpe dig på Black Friday

Black Friday facts
Black Friday er i Danmark blevet et velkendt og populært fænomen, som er garantif for gode og store rabatter. på trods af at Black Friday er af nyere dato er der ingen tvivl om at Black Friday er kommert for at blive. Danskerne har taget dagen til sig som "Den store shoppe-dag" og eftersom flere og flere butikker deltager i festen - vil dagen kun blive større. Selvom dagen er kommet for at blive er det langt de fleste danskere, som ikke ved hvad Black Friday fænomenet egentlig dækker over.

Black Friday har sin oprindelse i USA, hvor dagen efter Thanksgiving har skudt julehandlen i gang og har været en shopping dag med vilde slagtilbud og lange køer i forretningerne. Der er flere bud på hvorfor dagen er kendt som Black Friday men den, som er mest troværdig er at begrebet oprindelig blev brugt af det lokale politi til at beskrive det traffikkaos, der var dagen efter den nationale helligdag. Thankgiving, hvor julehandlen blev skudt igang. Black Friday finder altid sted fredagen efter Thankgiving, som er den fjerde torsdag i november, så Black Friday løber altid af stablen den fjerde fredag i november.

Black Friday i A-Sport
Vi afholder Black Friday hos A-Sport, og de kan se alle de chokerende tilbud på linket herunder. Black Friday bliver afholdt online fra kl. 00.01 - 23.59 og i vores interne salgsafdeling fra kl. 08.00 - 15.00. Her er der gode muligheder for at få fat i et af de gode Black Friday tilbud.

Black Friday er fredag den 24. november. Følg med her på siden og vær' den første til at se de gode tilbud...

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at klikke videre accepterer du vores brug af cookies.